A +

A+ richt zich tot Ambassador-leden in de leeftijdscategorie 60+, die over voldoende vrije tijd beschikken om naast de reguliere regionale activiteiten, deel te nemen aan supplementaire activiteiten ingericht door A+.

Uit de actuele ledenlijsten leren we dat er ongeveer 30% van het nationale ledenbestand, verdeeld over 90% van de regionale clubs tot de A+ leeftijdscategorie behoort. Dit betekent uiteraard niet dat iedereen dan ook eindeloos vrije tijd verworven heeft, maar het toont in elk geval aan dat het bestand voldoende groot is om een aantal interessante initiatieven mee te ondersteunen. En daar wil ik me heel graag voor inzetten.

Hoe wil ik een A-Plus gezelschap motiveren? 

Door de focus te leggen bij informatieve en culturele activiteiten, waarbij we ofwel “en petit comité” deelnemen, ofwel aansluiten bij een groter evenement. 

Voor de kleinere groepjes zie ik het zinvol om te werken met min 10 tot max 20 personen. Bij grotere evenementen kijk ik eerder naar een VIP formule waar meerdere deelnemers mogelijk zijn. 

Ik denk aan een bescheiden start met 2 tot 3 activiteiten per jaar. Voor 2020 ziet het ernaar uit dat eventueel nog één activiteit kan gepland worden. Voor ideeën omtrent de activiteiten kijk ik uit naar de reactie van de A+ Ambassadors, maar uiteraard heb ik al een aantal ideetjes in gedachten.

Jean Decoene

Verantwoordelijke A+

Stuur me een e-mail:

decoene.jean@gmail.com

U kan me bereiken op nr. +32 475 52 71 45