Champagneverkoop RAC Waregem

Voor de 12e maal op rij houdt RAC Waregem een champagne verkoop. Zoals steeds is de opbrengst bedoeld voor allerlei projecten in de regio Waregem. In dit moeilijk jaar 2020 is onze club zelf zwaar getroffen geweest door Corona, maar toch gaan we voor een nieuwe editie.

Dit jaar keren we terug naar onze Carte d’Or  voor de gewone Champagne, dit alles aan dezelfde prijzen als voorheen. Net zoals vorig jaar  hebben we ook een speciale rosé champagne in aanbieding – ook van het champagnehuis Mignon.

De folder met de prijzen en onze contactgegevens vindt U in bijlage. Uw bestelling wordt overigens thuis geleverd !

Prettig eindejaar en alvast dank voor uw bestelling !

RAC Waregem

Nieuwe website

Sinds enkele dagen hebben we een nieuwe website ! Zoals U zal merken, heeft deze nieuwe site tal van mogelijkheden en zullen  onze diverse nationale aktiviteiten op een vlottere manier kunnen worden aangekondigd. Er is ook heel wat ruimte voorzien om het reilen en zeilen in onze vereniging in beeld te brengen, met fotoreportages, reisverslagen, A-nieuws en nog veel meer. Alle clubs hebben ook een aparte pagina waarin ze zich kunnen voorstellen. Heb je goede ideeën of wil je graag iets veranderd zien, laat het me dan gauw weten via het contactformulier  

14 november 2020 – Raad van Afgevaardigden met Galabal

Op zaterdag 14 november zal de Raad van Afgevaardigden doorgaan in Antwerpen.

De leden van RAC Antwerpen staan in voor de organisatie van deze dag, maar het corona-virus maakt het hen niet gemakkelijk om de organisatie voor te bereiden. Het is alvast onze bedoeling om de dag af te sluiten met een heus avondfeest.

We houden jullie alvast op de hoogte van hun organisatie en berichten jullie zodra er meer nieuws bekend is. We zien er alvast naar uit …