RAC Brugge

Ambassador Club Brugge behoort tot de International Ambassador Club, in 1956 opgericht in Zwitserland als internationale organisatie zonder politieke of religieuze connecties. In eerste instantie zijn wij een vriendenclub waarbij het clubleven wordt gekenmerkt door vergaderingen, discussies, voordrachten, bedrijfsbezoeken, deelname aan culturele en sociale evenementen, reizen, … 
Ook ondersteunen we op regelmatige basis sociale projecten.

Onze leden dragen steeds verantwoordelijke functies in het professionele of sociale leven en hun verscheidenheid in achtergrond is een verrijking voor elkaar, zowel privé als beroepshalve.

We ontmoeten elkaar op maandelijkse basis, waar we tijdens de vergadering actuele onderwerpen bespreken, activiteiten voorbereiden, … Deze vergaderingen worden steevast afgesloten met een lekkere maaltijd bij de lokale middenstand.

Waarvoor staat Ambassador Club Aalst?

Opgericht in 2014, dus relatief jong maar met reeds enkele mooie overwinningen op ons palmares: het Ambassador-bier en de bijhorende glazen, de Ambassador-schortjes, een infostand op de jaarmarkt te Aalst, …

We bestaan momenteel uit een ploeg van 7 ondernemende personen met een diverse achtergrond.

Ambassador Club Aalst tracht vooral de hand te reiken naar de lokale ondernemers en hen te ondersteunen op diverse wijzen. Hiervoor organiseert onze club op regelmatige basis infosessies, lezingen, … over actuele thema’s in de industrie.