A-genda

De Corona-crisis heeft ons Ambassador programma voor 2020 helemaal in de war gestuurd. De meeste geplande aktiviteiten worden geannuleerd zolang de veiligheid van onze ambassadors niet kan gegarandeerd worden. We hopen evenwel na de zomer opnieuw bij elkaar te komen en houden jullie via de website op de hoogte van de planning.


11 september 2020

3e Internationaal Ambassador Golftornooi

Op 11 september wordt het 3e Internationale Ambassador Golftornooi georganiseerd in Golf Ter Hille te Koksijde. Meer info bij past-voorzitter Dirk Van Maele 0495/52.45.45 of dirk@vanmaele.com


10 oktober – Comedy avond met Alex Agnew

Op zaterdag 10 oktober 2020 organiseren de dames van RAC Hergee een comedy avond met Alex Agnew. Voorlopig zijn er nog geen details bekend voor deze avond. We houden jullie op de hoogte. Een voorsmaakje ??


28 november 2020

Raad van Afgevaardigen met galabal

Op zaterdag 28 november zal de Raad van Afgevaardigden doorgaan in Antwerpen. De organisatie zal in handen zijn van RAC Antwerpen die hiermee ook hun 30-jarig bestaan mee in de verf gaan zetten. Het belooft alvast een bijzondere dag te worden, want ’s avonds zal er een Ambassador Galabal zijn. Zet je dansschoenen al maar klaar. Meer info volgt spoedig.


28 november 2020 – Ambassador Award

Voor de 7e maal zal RAC Hasselt een ambassador Award uitreiken aan een verdienstelijke jonge sporter. Zoals steeds gaat het avondfeest door in feestzaal De Barrier in Houthalen. Meer info volgt.


Midsummer Night Party op zaterdag 19 juni 2021

Op zaterdag 19 juni 2021 organiseert RAC Westland hun 2e Midsummernight Party. Wie er bij was vorige jaar, zal er ook zeker willen bij zijn deze keer. Hou je agenda alvast vrij.