A-genda


20 november 2021 – Raad van Afgevaardigden met Galabal – Antwerpen

Op zaterdag 20 november houdt Ambassador Club België zijn Raad van Afgevaardigden , die zal doorgaan in Antwerpen. Het belooft alvast een bijzondere dag te worden, die op de middag begint met een lunch voor voorzitters en secretarissen, gevolgd door de Raad van Afgevaardigden.

In de namiddag mag iedereen (Ambassadors en partners) inschepen voor een tocht met de Flandria-boot, waarmee we onder leiding van een gids de haven van Antwerpen gaan bezoeken.

We sluiten de dag af in de Horta Art Nouveau zaal met een Ambassador Galabal, waar niet alleen Ambassadors en hun partners welkom zijn, maar ook vrienden en kennissen.

Voor de Ambassadors en hun partners heeft het nationaal bestuur een bijzondere inspanning gedaan en wordt het diner aangeboden aan de prijs van €50 per persoon (in plaats van €125 pp) !

Met dit initiatief hoopt het Nationaal Bestuur de Ambassadors opnieuw met elkaar in contact te brengen en onze doelstelling van smeden en onderhouden van vriendschappen eindelijk opnieuw in de praktijk om te zetten.  We hopen op jullie talrijke aanwezigheid.

Zet je dansschoenen al maar klaar !

Time-table

12u : Ontvangst van de voorzitters en secretarissen & gratis lunch

13u : Start Raad van Afgevaardigden

15u30 : Bezoek van de Antwerpse haven met de Flandriaboot (inscheepplaats nog niet vastgelegd)

19u : Ambassador Galabal

Locatie

Grand Café & Horta Art Nouveau zaal

Hopland 2

2000 Antwerpen


18 maart 2022 – Nationale Ambassador Quiz – Gent

Twee jaar later dan gepland, zal de Nationale Ambassador Quiz doorgaan op 18 maart 2022 te Gent. De organisatie is in handen van RAC Gent, die de beker in 2019 met veel overtuiging wist te veroveren. Noteer de datum alvast met stip in jullie agenda, want de quiz is voor vele RAC’s een leuke clubuitstap.