A-genda

De Corona-crisis heeft ons Ambassador programma voor 2020 en 2021 helemaal in de war gestuurd. De meeste geplande aktiviteiten worden geannuleerd zolang de veiligheid van onze ambassadors niet kan gegarandeerd worden. We hopen evenwel na de zomer opnieuw bij elkaar te komen en houden jullie via de website op de hoogte van de planning.


19 juni 2021 – Midsummer Night Party

Op zaterdag 19 juni 2021 organiseert RAC Westland hun 2e Midsummernight Party. Wie er bij was vorige jaar, zal er ook zeker willen bij zijn deze keer. Hou je agenda alvast vrij.


20 november 2021 – Raad van Afgevaardigden met Galabal – Antwerpen

Op zaterdag 20 november 2021 zal RAC Antwerpen ons met veel plezier ontvangen in de grootste stad van Vlaanderen : Antwerpen. Het belooft alvast een boeiende dag te worden met een uitgebreid cultureel programma en een heus avondfeest. Zet je dansschoenen maar al klaar !


18 maart 2022 – Nationale Ambassador Quiz – Gent

Twee jaar later dan gepland, zal de Nationale Ambassador Quiz doorgaan op 18 maart 2022 te Gent. De organisatie is in handen van RAC Gent, die de beker in 2019 met veel overtuiging wist te veroveren. Noteer de datum alvast met stip in jullie agenda, want de quiz is voor vele RAC’s een leuke clubuitstap.