A-genda

17 maart 2023 – NATIONALE AMBASSADOR QUIZ te Waregem

Na hun klinkende overwinning vorig jaar heeft  RAC Waregem de eer en het genoegen de Nationale Ambassador Quiz 2023  te organiseren. De strijd zal plaatsvinden in Waregem op vrijdag 17 maart. Voor alle info verwijzen we graag naar de affiche hieronder.


23 maart 2023 – RAC WAASLAND STELT VOOR …


25 maart 2023 – RAAD VAN AFGEVAARDIGDEN in Veurne

Op zaterdag 25 maart 2023 zal de Raad van Afgevaardigden plaatsvinden in het kasteel Beauvoorde in Veurne. Een belangrijke bijeenkomst waarin de voorzitters en secretarissen van alle clubs, samen met het nationaal bestuur, de krijtlijnen bepalen voor onze Ambassadorclub.

Na de middaglunch en de vergadering worden we verwacht in de fabrieksgebouwen van koekjesfabriek JULES DESTROOPER. Een unieke gelegenheid om dit oervlaamse bedrijf te bezoeken !

Time-table

  • 11u30 : Ontvangst in het kasteel Beauvoorde (Wulveringemstraat 10 te Veurne)
  • 12u : Middaglunch
  • 13u – 15u : Raad van Afgevaardigenden in Kasteel Beauvoorde
  • 15u30 – 17u : bedrijfsbezoek koekjesfabriek Jules Destrooper (Gravestraat 5 in Lo)

Zoals gebruikelijk zullen de voorzitters en secretarissen van alle RAC’s  binnenkort een uitnodiging per mail ontvangen.


1 mei 2023 – PAASBRUNCH wordt LENTEBRUNCH

In 2023 zal de Paasbrunch opnieuw plaatsvinden in feestzaal Cortina te Wevelgem, weliswaar niet op paasmaandag, maar op maandag 1 mei 2023. En dus wordt de Paasbrunch een Lentebrunch, waar we alle ambassadors en hun gezinsleden graag op verwelkomen.

Net zoals vorig jaar zal de brunch betalend zijn, al moet gezegd worden dat de prijs uitermate democratisch is, namelijk €35 per persoon. Het laat ons toe om de andere aktiviteiten zoals het Galabal in het najaar tevens aan een sterk gereduceerde prijs aan te bieden.

Iedereen welkom !


2 tot 4 juni 2023 – DRIE – LANDEN – TREFFEN in Gent

Elk jaar vindt er een ontmoeting plaats tussen ambassadors  uit Nederland, Duitsland en België. Een jaarlijks evenement dat de banden tussen de 3 aanpalende landen wil versterken. Dit jaar is België het gastland en verwelkomen we alle gasten graag in het mooie Gent.

Op het programma staan een bezoek aan de Gentse binnenstad onder leiding van een gids, het bezichtigen van het Lam Gods, het Gravensteen, het Patershol, alsook een boottocht.

Omdat er onder de ambassadors nogal wat golfers zijn, wordt voor hen op vrijdagmiddag een golftornooi geörganiseerd dat zal doorgaan in de golfclub in Oudenaarde. Geïnteresserden kunnen hiervoor reeds contact nemen met de Dirk Vanmaele (pastpresident@ambassador.be)

Inschrijven zal binnenkort mogelijk zijn op de IAC website


24 juni 2023 – A MIDSUMMER NIGHT PARTY – RAC WESTLAND

Na het succes van de vorige editie zoekt Ambassador Club Westland dit jaar opnieuw de zwoele zomeravond op. We vieren midzomernacht in boho stijl op een nieuwe, feeërieke locatie. Sfeer verzekerd!

Wil je er graag bij zijn, bestel dan gauw je tickets via westland@ambassador.be


18 november 2023 : RAAD VAN AFGEVAARDIGDEN met GALABAL in Brugge

Noteer alvast de datum van 18 november 2023 met stip in jullie agenda, want dan zal de Raad van Afgevaardigden met aansluitend galabal plaatsvinden in Brugge. RAC Brugge is reeds druk in de weer met de organisatie.

Meer nieuws volgt spoedig.


19 – 22 september 2024 – INTERNATIONAAL AMBASSADOR CONGRES in BRUSSEL

In 2024 zal het Internationaal Ambassador Congres plaatsvinden in België. Van donderdag 19 tot zondag 22 september zullen ambassadors uit de ganse wereld bij ons te gast zijn. Het programma moet uiteraard nog uitgewerkt worden, maar we kunnen nu reeds meegeven dat het congres zal doorgaan in onze hoofdstad Brussel.

Van zodra meer info beschikbaar is, zal je die uiteraard op onze website kunnen terugvinden.