A-genda

De Corona-crisis heeft ons Ambassador programma voor 2020 helemaal in de war gestuurd. De meeste geplande aktiviteiten worden geannuleerd zolang de veiligheid van onze ambassadors niet kan gegarandeerd worden. We hopen evenwel na de zomer opnieuw bij elkaar te komen en houden jullie via de website op de hoogte van de planning.


14 november 2020

Raad van Afgevaardigden

Op zaterdag 14 november zal de Raad van Afgevaardigden doorgaan, maar gezien de Corona-epidemie en de bijhorende maatregelen zal die niet fysiek kunnen plaatsvinden. We plannen een virtuele bijeenkomst via ZOOM. Meer info volgt eerstdaags.


19 maart 2021 – Nationale Ambassador Quiz – Gent

Een jaartje later dan gepland, zal de Nationale Ambassador Quiz doorgaan op 19 maart 2021 te Gent. De organisatie is in handen van RAC Gent, die de beker in 2019 met veel overtuiging wist te veroveren. Noteer de datum alvast met stip in jullie agenda, want de quiz is voor vele RAC’s een leuke clubuitstap. Meer info volgt.


27 maart 2021 – Raad van Afgevaardigden – Veurne

Een jaartje later dan gepland, zal de Raad van Afgevaardigden doorgaan op zaterdag 27 maart 2021 in het idyllische kasteel van Beauvoorde. in de buurt van Veurne in West-Vlaanderen. Zoals steeds wordt de RVA afgerond met een bedrijfsbezoek. Alle info via deze link.


5 april 2021 – Paasbarbecue – Waregem

Na een ongewild intermezzo van een jaar, zal de Paasbrunch in 2021 doorgaan in Waregem. Geen Paasbrunch zoals we de afgelopen jaren hebben gekend, maar een Paasbarbecue. Afspraak voor alle ambassadors en hun gezin op paasmaandag 5 april 2021. Meer info volgt.


19 juni 2021 – Midsummer Night Party

Op zaterdag 19 juni 2021 organiseert RAC Westland hun 2e Midsummernight Party. Wie er bij was vorige jaar, zal er ook zeker willen bij zijn deze keer. Hou je agenda alvast vrij.


20 november 2021 – Raad van Afgevaardigden met Galabal – Antwerpen

Op zaterdag 20 november 2021 zal RAC Antwerpen ons met veel plezier ontvangen in de grootste stad van Vlaanderen : Antwerpen. Het belooft alvast een boeiende dag te worden met een uitgebreid cultureel programma en een heus avondfeest. Zet je dansschoenen maar al klaar !