De internationale A-website

Waarom is er naast onze nationale website, nog een internationale website ?

De nationale én de internationale website zijn complementair. De nationale website geeft ons vooral informatie over alle nationale aktiviteiten, zoals de Paasbrunch, de RVA, terwijl de internationale website de plaats is waar we controle houden over ons ledenbestand. Elke RAC heeft op de IAC website een apart webdomein, waarvan vrij gebruik kan worden gemaakt voor het beheer van het ledenbestand en de clubagenda. Ook het bewaren van fotoreportages en verslagen kan hier perfect op gebeuren.

Opdat elke club optimaal zou kunnen gebruik maken van de internationale website, hebben we hieronder enkele instructievideo’ gemaakt. Wie vragen heeft , kan steeds terecht op het secretariaat. At your service !


Video 1 : Hoe log ik voor de 1e maal in op de IAC website ?

Via onderstaande link krijgt U duidelijk te zien hoe je moet te werk gaan wanneer je voor het eerst inlogt op de internationale website.


Video 2 : Hoe beheer ik de ledendatabase van mijn club ?

Video 3 : Hoe voeg ik een nieuw lid toe aan mijn club ?

Video 4 : Hoe raadpleeg ik de ledendirectory ?