RAC Koksijde Ladies

Wij zijn Ambassador Ladies Koksijde. Onze club bestaat uit 10 toffe dames. Op regelmatige basis komen we samen de 2de dinsdag van de maand . We hebben geen vast lokaal, op die manier ontdekken we iedere maand een ander restaurant.

Ambassador Ladies Koksijde behoort tot de International Ambassador Club, in 1956 opgericht in Zwitserland als internationale organisatie zonder politieke of religieuze connecties. In eerste instantie zijn wij een vriendenclub waarbij het clubleven wordt gekenmerkt door vergaderingen,discussies, voordrachten, bezoeken, deelname aan culturele en sociale evenementen, reizen… en vormen aldus een verrijking voor iedereen.


Ook de familie en de partners worden in het clubleven betrokken.
Wij hebben geen “service” verplichting zoals dit in bepaalde service clubs wel het geval is. Dit neemt niet weg dat we op regelmatige basis sociale projecten ondersteunen.


Onze leden dragen verantwoordelijke functies in het professionele of sociale leven en hun verscheidenheid in achtergrond is een verrijking voor mekaar , zowel privé als beroepshalve.