Champagneverkoop RAC Waregem

“Samen er door heen, moeten ze bij Ambassador Waregem gedacht hebben. Daarom gaan ze, na deze harde coronatijd, voluit voor een 13e editie van hun stilaan legendarische champagneverkoop . Het aanbod verandert niet, de verkopers veranderen niet, zelfs de prijzen blijven gelijk …   Alleen de  muselet is nieuw, ook dat is traditie.”

Net zoals vorige jaren hebben we opnieuw gekozen voor champagnehuis Philippe Mignon, en worden niet alleen 75cl flessen, maar ook magnums en halve flesjes aangeboden. Ook de liefhebbers van rosé champagne kunnen bij ons terecht.

We verwijzen graag onze folder met de prijzen en onze contactgegevens  U in bijlage. Uw bestelling wordt overigens thuis geleverd !

Prettig eindejaar en alvast dank voor uw bestelling !

RAC  Waregem

Geef een reactie