2-4 september 2022 – Drie Landen Treffen in Osnabrück

Van 2 tot 4 september 2022 zullen ambassadors uit Nederland, Duitsland en België elkaar ontmoeten in Osnabrück – Duitsland. Een jaarlijks evenement dat de banden tussen de 3 aanpalende landen wil versterken. De organisatie is in handen van RAC Osnabrücker Land. We hopen met een ruime Belgische delegatie aanwezig te kunnen zijn.

We kunnen nu reeds meegeven dat het 3-landen-treffen volgend jaar door NAC België zal georganiseerd worden, zeer waarschijnijk in Brugge van 2 tot 4 juni 2023.

Voor meer info, het programma en inschrijfmogelijkheid, verwijzen we graag naar onze website. KLIK HIER


19 november 2022 – RAAD VAN AFGEVAARDIGDEN MET GALABAL

Op zaterdag 19 november 2022 zal de Raad van Afgevaardigden plaatsvinden in Ronse. Een belangrijke bijeenkomst waarin de voorzitters en secretarissen van alle clubs, samen met het nationaal bestuur de krijtlijnen bepalen voor onze Ambassadorclub.

Net zoals vorig jaar in Antwerpen zal er in de namiddag een bedrijfsbezoek zijn en sluiten we de dag af met een galabal, dat zal plaatsvinden in Chateau Le Saulchoir in Celles, net over de taalgrens. Wie er vorig jaar bij was in de Horta Zaal in Antwerpen, zal wellicht nog weinig overtuigd moeten worden om er opnieuw bij te zijn.

De ladies van RAC Vlaamse Ardennen leggen momenteel de laatste hand aan de organisatie van deze dag. Van zodra alles bekend is, zal je via onze website kunnen inschrijven.

TIP : Wie graag wil blijven overnachten, adviseren we om snel te kijken voor een B&B in de buurt, want de hotelfaciliteiten zijn beperkt.

Noteer alvast de datum van 19 november met stip in je agenda !

Geef een reactie